Pillat a València un home de 45 anys que quadruplicava la taxa d’alcohol

Els agents van indicar al conductor que detinguera el cotxe, però en fer cas omís, es va haver d'interposar el vehicle policial en la trajectòria de l'altre turisme perquè es detinguera

El president de la Generalitat, Ximo Puig (d), rep en audiència al secretari general de la Va unir de Llauradors i Ramaders, Carles Peris (i) EFE
PublicitatAVL

La Policia Local de València ha detingut durant la passada matinada a un conductor d’un turisme de 45 anys que quadruplicava la taxa màxima d’alcoholèmia permesa quan circulava per l’avinguda Pio Baroja i va fer marxa enrere en una rotonda.

Segons ha informat aquest cos en un comunicat, els fets van ocórrer a les 3 hores, quan la patrulla va observar a un individu que circulava a l’interior de la rotonda i, en lloc d’efectuar tot el gir en la mateixa per a prendre l’eixida, va realitzar una maniobra de marxa arrere, ocasionant un risc per als altres conductors.

PublicitatRovira  

Els agents van indicar al conductor que detinguera el cotxe, però en fer cas omís, es va haver d’interposar el vehicle policial en la trajectòria de l’altre turisme perquè es detinguera.

Els agents van sotmetre al conductor a un control d’alcoholèmia, que l’home va realitzar de forma errònia en reiterades ocasions de forma deliberada, segons les mateixes fonts.

Per aquest motiu, se’l va informar que la no realització de la prova d’alcoholèmia de forma correcta constitueix un delicte.

Després de fer-ho de manera correcta es va comprovar que l’home llançava una taxa que pràcticament quadruplicava la permesa, motiu pel qual va ser detingut i lloc a disposició judicial.

Publicitat