Dos homes detinguts per incomplir les seues ordres d’allunyament a València

Civil

Agents de la 7a Unitat de Districte Marítim de la Policia Local de València han detingut durant el dimecres dia 26 a dues persones per incompliment de les seues respectives ordres d’allunyament.

La primera de les detencions va tindre lloc en el barri de Natzaret quan al voltant de les 21 hores els agents van ser comissionats per la Sala del 092, sobre un individu que estava incomplint una ordre d’allunyament. Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, es va entrevistar amb un testimoni, el qual va relatar com va veure a l’ara detingut cridant al ‘telefonillo‘ de l’habitatge i que després de recriminar-li la seua presència en el lloc es va donar a la fugida.

Després de proporcionar el testimoni una descripció física del presumpte autor dels fets es va procedir a realitzar una batuda per la zona, localitzant-li en un carrer limítrof. Seguidament es va poder confirmar que sobre l’home existeix una ordre d’allunyament de Risc Alt.

La segona de les detencions va tindre lloc en el barri de la Creu del Grau quan al voltant de les 14 hores els agents van ser requerits per la Sala de Transmissions 092, sobre una persona que estava colpejant contínuament la porta d’un domicili. Quan la patrulla actuant va arribar al lloc dels fets es va entrevistar amb els residents de l’habitatge afectat, els qui van relatar el succeït i van facilitar als agents una descripció del presumpte autor dels fets.

Seguidament es procedeix a realitzar una cerca de l’individu per la zona, localitzant-li en un establiment proper. Posteriorment es va comprovar que sobre ell pesava una ordre d’allunyament.
Ambdues persones van ser detingudes i posades a disposició judicial en la Inspecció Central de Guàrdia.

Publicitat