Detingut un home per la seua participació en els altercats del 9 d’octubre a València

Amb esta nova detenció, s'eleva la xifra a 19 persones arrestades, a més d'altres sis persones identificades, de les quals ja es va adonar al jutjat d'instrucció número 15 de València, així com la fiscalia d'odi

Manifestació-9 Ocutbre
Actualitat Valenciana

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 22 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra els drets fonamentals amb motivació discriminatòria per raons ideològiques i de desordres públics, per la seua participació en els altercats del dia 9 d’octubre a València.

Les investigacions es van iniciar com a conseqüència de les agressions i desordres públics ocorreguts en la manifestació celebrada en la vesprada del dia nou d’octubre a València.

Com a conseqüència de les investigacions i una vegada identificat, els agents han detingut este dimarts a un dels homes que presumptament havia participat en els altercats.

Amb esta nova detenció, s’eleva la xifra a 19 persones arrestades, a més d’altres sis persones identificades, de les quals ja es va adonar al jutjat d’instrucció número 15 de València, així com la fiscalia d’odi.

El detingut, sense antecedents policials, una vegada se li va prendre declaració va ser posat en llibertat, adonant-se a l’autoritat judicial corresponent.

Publicitat