L’ambient faller arriba a l’Hospital Universitari La Fe amb la Falla Barri d’Onda

La Falla Onda de Borriana enguany està dedicada a 'l'Asociación Pequeño Deseo', a la qual han donat el pressupost que tenien per a la creació de la seua falla i han sigut els mateixos fallers amb l'ajuda de Jose Luís Pascual Nebot, els que s'han encarregat d'elaborar-la

PublicitatAVL

Amb el mes de març recentment estrenat, a l’Hospital Universitari La Fe ja comença a respirar-se ambient faller. Hui els pacients pediàtrics de l’hospital han rebut en la ciber aula, la visita de l’artista faller, Jose Luís Pascual Nebot i els representants de la falla Barri Onda de Borriana. Durant el taller els han regalat als xiquets i xiquetes un ninot perquè el decoren i així incloure’l en el seu monument faller.

La Falla Barri d’Onda de Borriana enguany està dedicada a ‘l’Asociación Pequeño Deseo’, a la qual han donat el pressupost que tenien per a la creació de la seua falla i han sigut els mateixos fallers amb l’ajuda de Jose Luís Pascual Nebot, els que s’han encarregat d’elaborar-la.

PublicitatRovira  

D’altra banda, la planta d’Oncologia Pediàtrica ha rebut un regal molt especial de part de la falla Xuquer de Cullera, un preciós ninot. La Fallera Major, Inma Sorrentino Serra, treballadora de l’hospital, els ha fet lliurament d’aquest record.

Publicitat