Detingut un jove després d’amenaçar als vigilants de seguretat d’una discoteca de València

Va ser tirat de la discoteca per barallar-se amb dues persones i va tornar amb un cúter amenaçant de mort als dos vigilants

seguretat social

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove de 28 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces, després de pel que sembla amenaçar de mort amb un cúter a dos vigilants de seguretat que li havien tirat del local de festa per barallar-se amb altres dos homes.

Els fets es van produir la matinada del diumenge a València, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a una sala de festes del districte de Trànsits, on pel que sembla s’estava produint una baralla en aquests mateixos instants.

Els policies es van dirigir immediatament al lloc i després d’entrevistar-se amb el servei de seguretat de la discoteca, van esbrinar que s’havia produït una discussió a l’interior del local, motiu pel qual van expulsar al sospitós d’aquest, qui va acudir posteriorment amb un cúter d’uns 15 centímetres per a amenaçar de mort als vigilants que li havien tirat.

Mentre els agents realitzaven gestions, el presumpte autor va aparéixer de nou sense samarreta i ensangonat, per la qual cosa el van identificar i van escorcollar, per a després portar-lo a l’hospital per a ser assistit de les lesions que presentava. Durant el trajecte, va amenaçar als policies amb frases com “No sabeu amb qui us esteu ficant, me la pagareu” i insults com “sou uns fills de puta, ‘maderos’ de merda”.

Finalment els agents, després de les comprovacions oportunes ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat