Detingudes dues dones per apoderar-se de joies valorades en uns 4.000 euros pel mètode del got de l’aigua

Mentre distreia a la víctima, va accedir a l'interior una altra dona que va ser la que es va apoderar de les joies

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a la vesprada a València a dues dones de 20 i 32 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores d’un delicte de furt, després d’accedir a l’interior d’un domicili i sostraure joies valorades en uns 4.000 euros pel procediment del got d’aigua.

Aquest modus operandi consisteix en el fet que una dona aborda a una persona d’avançada edat amb el pretext que és una neboda d’una veïna i que no està i que si la pot esperar a la seua casa. Una vegada dins, li demana un got d’aigua i la distrau, moment en què entra una altra dona, ja que han deixat la porta del domicili oberta, i s’apodera de les joies.

PublicitatRovira  

Les investigacions es van iniciar a l’agost en tindre coneixement els agents que dues dones havien accedit a un domicili de València, els propietaris del qual era un matrimoni d’avançada edat, i s’havien apoderat de diverses joies valorades en uns 4.000 euros.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que la propietària va arribar al seu domicili al costat d’una dona jove que deia ser la neboda d’una veïna i li havia demanat esperar-la en el seu domicili, al que havia accedit. Una vegada dins, la jove li va demanar un got d’aigua així com tractava de distraure-la eixint al balcó per a comprovar l’estat del seu cotxe.

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que mentre li donaven un got d’aigua, al domicili va entrar una altra dona aprofitant que havia deixat la porta oberta, i va ser aquesta la que va accedir al dormitori del matrimoni i es va apoderar de les joies valorades en uns 4.000 euros.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat de les sospitoses que després de presentar-se en dependències policials ahir a la vesprada van ser detingudes com a presumptes autores d’un delicte de furt.

Les detingudes, amb antecedents policials, després de ser sentides en declaració van ser posades en llibertat, no sense abans ser advertides de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan per a això foren requerides.

PublicitatJuega Limpio Orihuela