4:53 pm - Monday, 10 August 2020

València aprova més de huit milions d’euros per a la rehabilitació d’habitatges al Cabanyal

- Publicidad -Reciplasa

La regidora de Vivenda, Isabel Lozano, ha avançat que podran sol·licitar-se abans de final d’any.

SaguntaEscena
L'Alcora
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’Ajuntament de València, a través de la regidoria de Vivenda, ha aprovat el segon programa d’ajudes per a la rehabilitació de vivendes en el barri del Cabanyal, l’anomenat ARRU II. Es tracta d’una inversió de 8.258.937,33 euros. D’estos, 3.326.587,33 euros aniran destinats a la rehabilitació de vivendes municipals per a habitatges de lloguer assequible, i els invertirà directament l’Ajuntament amb fons dels pressupostos municipals.

La resta està destinat a la rehabilitació de vivendes privades. El Ministeri de Foment invertirà un total d’1,87 milions d’euros i la Generalitat Valenciana 0,83 milions. Per la seua banda les aportacions particulars sumaran un total de 2,32 milions d’euros.

La regidora de Vivenda, Isabel Lozano, ha dit que «l’ARRU II augmenta vora un 40% les inversions municipals per a la reforma de vivenda pública per a lloguer assequible en el barri del Cabanyal respecte a l’ARRU I. Es tracta d’una aposta ferma per la rehabilitació de la vivenda pública al barri i per augmentar el parc municipal d’habitatge a la nostra ciutat».

Així mateix, la regidora Lozano ha explicat, en relació a la proposta de subhasta de les vivendes de titularitat de la societat Pla Cabanyal, que «tal com hem acordat al sí del govern municipal, les visitarem una per una per determinar quines ens podria interessar a l’Ajuntament per convertir de manera àgil en vivenda municipal amb un lloguer assequible, abans de plantejar qualsevol proposta al Consell d’Administració de Pla Cabanyal».

D’altra banda, tal com hi ha avançat la regidora de vivenda, les ajudes de l’ARRU II cobriran un període de tres anys (del 2019 al 2022) i podran començar a demanar-se abans que finalitze l’any. Així totes les obres que hagen començat després de l’1 de gener d’enguany podran beneficiar-se d’este pla d’ajudes.

El conveni ha sigut aprovat ja en Junta de Govern Local de l’Ajuntament, de forma que queda pendent l’aprovació per part del Consell en el seu pròxim Ple i la signatura final de l’alcalde de València, Joan Ribó, i el conseller de Vivenda, Rubén Martínez Dalmau. En tot cas, abans de final d’any el conveni ja estarà aprovat i les ajudes podran començar a sol·licitar-se.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Detingudes 3 persones a Xàtiva per la sostracció de més de 35 coloms esportius

Han recuperat 35 coloms esportius, 12 calaixeres dobles i 14 xapes de uralita en un colomar de la localitat de Montortal, valorats en aproximadament 20.000 euros.

Les platges de Peníscola estan al 50% d’aforament a l’agost

Segons dades del dron, els pics d'ocupació es registren en els controls de les 13.30h durant els primers dies del mes d'agost.

Els MIR de la Comunitat rebutgen el Fòrum de Sanitat al no incloure’ls

Com a protesta, han penjat cartells en les 3 províncies amb un missatge principal: "Els residents de Comunitat Valenciana seguim en vaga".

Desarticulada banda de lladres a la Vega Baixa

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alacant ha dut a terme l'operació “Confina”, desarticular una banda d'origen albanokosovar, que operava principalment en Orihuela Costa i Torrevieja.

Moncofa tindrá servei d’infermeria el pròxim curs

Prestaria labors d'auxiliar metge per a aquells alumnes que ho precisaren, a més de treballar en la prevenció i promoció sanitària.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià