Mor un treballador en unes obres en l’antiga discoteca Arena de València

El sinistre s'ha produït pel que sembla quan una màquina elevadora s'ha enganxat a l'arnés al qual estava subjecte l'operari, que treballava en una estructura de l'obra, i li ha asfixiat

Un home de 45 anys que treballava en les obres de construcció d'un supermercat en l'edifici de l'antiga discoteca Arena, a València, ha mort a conseqüència d'un accident laboral. EFE

Un home de 45 anys que treballava en les obres de construcció d’un supermercat en l’edifici de l’antiga discoteca Arena, a València, ha mort a conseqüència d’un accident laboral.

El sinistre, segons han informat EFE fonts policials, s’ha produït pel que sembla quan una màquina elevadora s’ha enganxat a l’arnés al qual estava subjecte l’operari, que treballava en una estructura de l’obra, i li ha asfixiat.

Per part seua, font del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han indicat que al voltant de les 13.05 hores han sigut advertits que en una obra del carrer de Dolores Marqués a un treballador li havia caigut una màquina damunt i havia quedat atrapat.

Fins al lloc s’han traslladat agents de la Policia Nacional i Policia Local, Bombers i personal del SAMU, que li han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada, però no hi ha hagut resposta i el treballador ha mort en el lloc com a conseqüència de l’impacte.

En aquest edifici, on estava les antigues discoteques Arena i Pachá, s’està construint un supermercat.

Publicitat