Detingut un home després de forçar una autocaravana i vestir-se amb la roba del propietari

El sospitós va fracturar el pany de la part d'habitatge i el suport de separació entre la zona d'habitatge i de conducció

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut en la Marina Real en el districte de Marítim de València a un home de 24 anys, d’origen alemany, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força i danys, després de ser sorprés vestit amb la roba del propietari i tombat en el llit d’una autocaravana, després de forçar el pany d’entrada. L’home que anava indocumentat, no va proporcionar la seua identitat ni tenia domicili.

Els fets van ocórrer al voltant de les deu del matí quan els agents van ser comissionats per la sala perquè es dirigiren a la Marina Real, ja que el propietari d’una autocaravana tenia problemes amb una persona.

Els agents es van dirigir al lloc on es van trobar l’autocaravana i al seu propietari enfront de l’Embull número 2 i van observar que la mateixa estava forçada i tenia una finestreta baixada. El requeridor va manifestar que hi havia un home dins i no volia eixir i anava vestit amb roba de la seua propietat.

Els policies van accedir a l’interior de l’acte caravana i van observar a un home tombat en el llit, així com tot l’interior de la mateixa regirat i el suport de fusta que separa la zona de conducció de la d’habitatge fracturat, per la qual cosa els agents van requerir a l’home perquè isquera de la caravana diverses vegades fins que finalment aquest va accedir. Una vegada fóra l’home que anava indocumentat i no tenia domicili, després de diverses comprovacions, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força i danys.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat