jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Valencia Basket 2017-18 es posa en marxa

El nou Valencia Basket, dirigit des de la banqueta per Txus Vidorreta, s’ha posat en marxa esta vesprada amb el primer entrenament de grup de la pretemporada en el qual a les cinc incorporacions d’esta temporada s’han unit els Campions de Lliga Rafa Martínez i Will Thomas.

L’escorta Erick Green i els ala-pivots Aaron Doornekamp i Latavious Williams han superat en el matí de hui les diferents proves a les que han sigut sotmesos, supervisades pel doctor del primer equip, Miquel Frasquet. Després de fer-se les analítiques, els tres jugadors van visitar la Clínica ERESA per a sotmetre’s a les proves cardiológicas i d’esforç a càrrec de la cardiòloga Dra. Pilar García. Una vegada superades de forma satisfactòria les proves físiques i mèdiques, Green, Doornekamp i Williams completen el procés de contractació i certifiquen la seua incorporació al Valencia Basket.

Catorze jugadors en el primer entrenament

Tant és així que només unes hores després de completar la revisió mèdica, els tres s’han tornat a vestir de curt per a posar-se per primera vegada a les ordres de Txus Vidorreta al costat de la resta de jugadors de la primera plantilla disponibles: Rafa Martínez, Will Thomas, Alberto Abalde i Tibor Pleiss.

Al costat dels jugadors del primer equip s’han exercitat el base contractat per a participar en els entrenaments i partits durant la pretemporada Pedro Llompart i els jugadors vinculats Andrés Rico, Josep Puerto, Emil Savic, Luis Ferrando, Ion Galarza i Álex Vera.

Últimas noticias

Contenido relacionado