viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Valencia Basket s’implica en la defensa del Corredor Mediterrani

L’encontre de la jornada 34 de la Liga Endesa entre Valencia Basket i el UCAM Murcia (diumenge 14, 18:00h, Fonteta, Movistar+) estarà dedicat a donar a conèixer el projecte del Corredor Mediterrani. Esta iniciativa necessita el suport de la ciutadania per a conscienciar a les institucions de la necessitat de comptar amb una doble plataforma d’ample internacional des de la frontera francesa fins a Algesires per a passatgers i mercaderies, que permetrà unir en menys temps ciutats tan importants com Barcelona, València, Alacant, Murcia i Màlaga.

Accions

Per a mostrar la seua adhesió a esta iniciativa, els jugadors dels dos equips realitzaran la roda d’escalfament lluint camisetes amb el lema #QuieroCorredor, es realitzarà un tifo per a rebre a l’equip amb 8.000 aplaudidors del Corredor Mediterrani, s’instal·laran diversos punts d’informació en els quals signar per a recolzar este projecte i es repartiran centenars de regals al mateix temps que un tren tematitzat recorrerà el parquet.

Foto dels dos equips recolzant #QuieroCorredor

Després de les presentacions, i una vegada Bojan Dubljevic haja arreplegat el guardó que li acredita com a MVP Movistar del mes d’abril, els dos equips formaran junts darrere d’una pancarta de suport al Corredor Mediterrani i llançaran les seues camisetes d’escalfament al públic abans de l’inici del partit.

Un tifo de suport amb els aplaudidors #QuieroCorredor

Es repartiran en els seients 8.000 aplaudidors personalitzats del Corredor Mediterrani. Quan els dos equips es preparen per al salt inicial, el speaker de la Fonteta demanarà als aficionats que alcen el seu aplaudidor per a formar un espectacular tifo taronja per a rebre a l’equip.

Un tren en la pista amb #QuieroCorredor

Durant algunes aturades del partit, un tren tematitzat amb el lema #QuieroCorredor eixirà a la pista de joc per a conscienciar als espectadors de la necessitat de recolzar el projecte. També es repartiran centenars de regals amb el lema #QuieroCorredor.

Punts d’informació de #QuieroCorredor

Des de l’obertura de portes, els aficionats que s’acosten al pavelló trobaran diversos punts d’informació situats al llarg de l’anell de distribució de la Fonteta (al costat de les portes 1 i 3) i en la Llotja VIP en els quals podran informar-se dels avanços del projecte del Corredor Mediterrani i en el qual podran unir la seua signatura a les d’altres milers de persones que ja han rubricat la seua adhesió a esta iniciativa. Entre totes les persones que emplenen el formulari de suport a #QuieroCorredor es sortejarà una camiseta oficial del Valencia Basket signada per tota la plantilla. De fet, la guanyadora del sorteig entre els signants durant el partit del passat 16 d’abril davant el FC Barcelona Lassa, María Antonia Fernández, rebrà la seua camiseta signada en el parquet de la Fonteta durant un temps mort de l’encontre del diumenge.

Últimas noticias

Contenido relacionado