Un intens València controla a un Múrcia amb més físic que joc (89-65)

La bona direcció de Vives va mantenir connectat al València.

Un intens i intel·ligent València Basket va sumar aquest diumenge un triomf que li consolida en la part alta en controlar en tot moment a un UCAM Murcia amb més físic que joc que no va poder donar continuïtat a la seua victòria de la setmana passada davant el Barça Lassa.

Tots dos equips van arrancar agressius i amb un important desplegament físic. El UCAM Murcia va aconseguir contindre a Will Thomas en el pal baix però est li va portar a descurar alguna cosa el seu perímetre i el València li va castigar amb tres tres triples que li van donar la iniciativa perquè en l’altra canastra els punts de Askia Booker no era suficients partisca compensar.

A més, Situat Alonso va arriscar en deixar a Soko amb dues faltes en la pista i molt prompte va fer la tercera. En l’altra banqueta, Jaume Ponsarnau també va arriscar en ajuntar a Sergi García i Rafa Martínez, descartat el primer en els últims partits i amb pocs minuts el segon, però no li va ser tan malament.

Sense arguments, el Múrcia va tornar a recórrer a Booker però va assumir molts tirs per al percentatge que tenia i els locals van acabar per consolidar el seu avantatge. Ho van fer amb algun contraatac gràcies al seu control de rebot i amb algun tir exterior de Matt Thomas i Mike Tobey (38-26, m.20).

La segona part va començar amb dos triples del València i amb un nou tir errat del Múrcia des d’eixa mateixa distància, des de la qual només va anotar un dels seues primer quinze tirs (44-26, m.12). Rojas i Oleson van rescatar al conjunt visitant i van evitar que marxara del partit però no els va donar per a més.

La bona direcció de Vives va mantenir connectat al València malgrat un sobtat encert del seu rival des de la línia de tres, a més dues faltes antiesportives al Múrcia van castigar l’agressivitat amb la qual va tractar de ficar-se en el xoc i malgrat que els triples de Doyle li van fer arribar a l’últim quart amb poques opcions (63-50, m.30).

A més, tres canastres seguides del València en l’arrencada de l’últim quart van fulminar al Múrcia molt abans del que semblava que anava ocórrer. Amb Van Rossom ferm als comandaments i Tobey i Labeyrie agressius, l’avantatge local es va disparar (74-51, m.34) i es va mantenir en eixos guarismes fins al final.

CatalanSpanish