València acull la XLI Copa del Rei de Bàsquet en cadira de rodes

Se celebrarà els dies 23 i 24 de febrer a L'Alqueria del Bàsquet de València

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La XLI Copa del Rei de Bàsquet en Cadira de Rodes se celebrarà els dies 23 i 24 de febrer a L’Alqueria del Bàsquet de València. El torneig començarà amb un primer partit “estrel·la” entre el Mideba Extremadura, actual líder de la Divisió d’Honor i el Ilunion, campió de 17 Copes del Rei.

Després dels quarts de final, l’atenció de la Copa del Rei de Bàsquet en Cadira de Rodes es concentrarà en la pista principal de L’Alqueria del Bàsquet, on el dissabte de vesprada es jugaran les semifinals (a les 17.00 i 19.00 hores) i el diumenge es disputaran el partit pel tercer i quart lloc (a les 9.45 hores) i la gran final (a les 12.00 hores).

La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha presentat hui este campionat, i ha mostrat el seu agraïment davant del fet que se celebre per primera vegada a la ciutat de València.

“Que tinga lloc un esdeveniment d’estes característiques és una satisfacció per a la ciutat i estem orgullosos que se celebre en estes instal·lacions” ha declarat. Finalment, ha transmés el seu suport a les persones amb dificultats físiques i ha destacat “que l’Ajuntament intenta donar suport i visibilitat a estos esdeveniments perquè els nostres clubs i federacions estan preparats perquè xiquets i xiquetes amb dificultats físiques no tinguen problemes per a fer esport”.

En la presentació també han participat el director Territorial de Caixa Bank, Xicu Costa, el director tècnic de la Federació d’Esports Adaptats en la Comunitat Valenciana, Gabriel Melis, el responsable de Màrqueting de València Bàsquet, Victor Luengo; el responsable de projectes en la Fundació Trinidad Alfonso, Carles Baixaulí; i el president de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, José Alberto Álvarez.

Durant l’acte, s’han destacat aspectes com “el gran nivell de bàsquet que es podrà observar durant l’últim cap de setmana de febrer en L’Alqueria del bàsquet i que la competició es disputarà en una magnífica instal·lació”. Al seu torn, s’ha recordat que la Selecció Espanyola masculina de bàsquet en cadira de rodes va aconseguir la medalla de plata en els Jocs Paralímpics de Riu 2016.

Publicitat