13 C
Valencia

El BOE publica el conveni per al desenvolupament de la terminal intermodal i logística de València Font de Sant Lluís

Fruit d'aquesta cooperació, la Generalitat Valenciana ha expropiat els terrenys necessaris, l'Ajuntament de València ha modificat l'ús dels mateixos en el planejament urbanístic i ADIF ha realitzat algunes obres de preurbanització i instal·lacions ferroviàries.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica aquest dimarts el conveni entre el Ministeri de Foment, la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, l’Ajuntament de València, ADIF, Ports de l’Estat i l’APV per a desenvolupar la terminal intermodal i logística València Font de Sant Lluís, que suposa una inversió pressupostada de 67 milions d’euros.

Abans de la firma d’aquest conveni, la cooperació entre administracions, amb vista a la promoció d’una gran terminal intermodal i logística a València Font de Sant Lluís, va donar lloc a la firma de diversos instruments de col·laboració.

Fruit d’aquesta cooperació, la Generalitat Valenciana ha expropiat els terrenys necessaris, l’Ajuntament de València ha modificat l’ús dels mateixos en el planejament urbanístic i ADIF ha realitzat algunes obres de preurbanització i instal·lacions ferroviàries.

El conveni té per objecte instrumentar la cooperació interadministrativa necessària per a realitzar les aportacions de sòl i financeres necessàries i la construcció de la Terminal Intermodal i Logística de València Font de Sant Lluís.

- Publicitat -

Aquesta actuació se circumscriu a l’empara dels reglaments europeus sobre les orientacions de la UE per al desenvolupament de la Xarxa Transeuropea de Transport i pel qual es crea el Mecanisme ‘Connectar Europa’, que defineixen els nou corredors europeus que vertebren la Xarxa Transeuropea, entre els quals es troba el Corredor Mediterrani, confrontant amb la futura terminal en l’àrea de València.

La terminal intermodal i logística de València Font de Sant Lluís, amb una marcada dimensió internacional i que forma part de la Xarxa Transeuropea de Transport, es considera un node estratègic bàsic per a la vertebració del sistema nacional de transport i logística i, en conseqüència, precisarà d’òptimes dotacions en equipaments i de la possibilitat d’oferir servicis intermodals i logístics de primer ordre.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,333FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Onda estrena ‘oficialment’ Nadal amb l’encesa de llums

Dos óssos gegants han acompanyat l'alcaldessa i la regidora de festes en la màgia de l'inici d'unes celebracions que ofereixen una àmplia programació virtual i presencial amb més d'una vintena d'actes.

SAÓ guanya les eleccions al claustre de l’UJI

És la tercera vegada consecutiva que guanya els comicis electorals universitaris.

Sanitat registra 1.722 nous casos de coronavirus i 13 defuncions

Per províncies els nous casos positius són: 143 a Castelló, 520 a Alacant i 1.059 a València.

Facebook i Instagram eliminaran les ‘fake news’ contra les vacunes de la Covid-19

Algunes de les informacions que no admetran les dues xarxes socials són les afirmacions que les vacunes contenen microxips o les teories conspiratives que s’han demostrat falses, com que s’està utilitzant sense el seu consentiment poblacions específiques per a provar la seguretat de la vacuna.

Investigadores Vila-realenques de batxillerat guanyen un certamen del CSIC

Dues estudiantes de 1r de Batxillerat del Col·legi Santa Maria de Vila-real han aconseguit el 1r premi en el XXXII Congrés Joves investigadors, el més prestigiós d’Espanya a nivell juvenil, organitzat per l'Institut de la Joventut, el Ministeri d'Universitats i el CSIC.
- Advertisement -

: Valencià