16.7 C
Valencia

València llança la campanya ‘Amunt eixes persianes’ per a reactivar el comerç local

Esta campanya de promoció s'emmarca en les actuacions municipals desenvolupades per a impulsar la reactivació econòmica de la ciutat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament ha llançat una campanya per promocionar el comerç local i de proximitat de València, “autònoms i PIMES, que conformen un sector clau, i són part del motor econòmic i l’equilibri de la ciutat, així com de la vida dels barris que, a més, s’ha vist afectat per la situació econòmica generada per la COVID19”. Amb estes paraules, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha presentat la iniciativa “Amunt eixes persianes”, que “vol reconéixer i protegir l’activitat d’estos professionals, molts d’ells considerats servicis essencials, com és el cas dels venedors i venedores dels mercats municipals”.

Esta campanya de promoció s’emmarca en les actuacions municipals desenvolupades per a impulsar la reactivació econòmica de la ciutat. Es du a terme a l’empar de l’Acord de Reconstrucció signat a València per a la reactivació econòmica de la ciutat, que inclou un Pla d’impuls al comerç local i de proximitat, “sector clau i de futur”. I este pla contempla, per exemple, la promoció de compra local (anomenada de km 0), o altres accions comercials per fomentar els mercats de proximitat a Castellar-Oliveral, Mercat de Colón, Benimaclet i Malilla.

Joan Ribó, que ha recordat que la ciutat de València va ser una de les primeres a signar un acord per a la reactivació econòmica de la ciutat per pal·liar l’impacte de la pandèmia, ha explicat que l’Ajuntament també treballa «per fomentar la digitalització i l’activitat en línia de PIMES i comerços per adaptar-los a possibles futures contingències».

AJUDES ECONÒMIQUES

L’alcalde de València també s’ha fet ressò de les mesures que l’Ajuntament ha pres durant l’Estat d’Alarma “per tal d’ajudar els comerços de proximitat, que han sigut una prioritat durant esta crisi”. De fet, ha concretat, “hem destinat més de 6 milions d’ajudes a autònoms i PIMES, hem suplementat les ajudes al comerç en 1,6 milions d’euros, ja que, en un principi, abans de la pandèmia, havíem previst 457.000 euros d’ajudes que, finalment, han registrat un increment del 250% (és a dir, hem multiplicat per 2,5)”.

Durant la seua intervenció, l’alcalde també ha parlat de les dos línies d’ajudes: una destinada al xicotet comerç, de 1.240.743 euros, i una altra per a la venda no sedentària i mercats municipals, de 829.290 euros.

Per últim, ha afegit el primer edil, “també hem repartit 2.200 kits de reobertura entre el xicotet comerç associat a les diferents entitats de barri de la ciutat i els mercats de venda no sedentària”. Estos kits estaven formats per mascaretes, gel hidroalcohòlic, cartells anunciadors de les mesures, fullets informatius sobre les mesures per als clients, cinta adhesiva per a marcar distàncies.

Per la seua banda, el regidor de Comerç Carlos Galiana, ha manifestat que esta campanya, que es difondrà amb cartells i vídeos, fins a setembre, a través del mobiliari urbà, les xarxes i els mitjans de comunicació, “pretén transmetre la necessitat que València té del seu comerç, que dóna personalitat a la ciutat». «A més –ha afegit- és un gest d’agraïment, especialment als comerços d’alimentació que van ser decretats com servicis essencials i van garantir l’abastiment de la ciutat durant l’Estat d’Alarma”.

Carlos Galina, que ha ressaltat que esta campanya vol transmetre la confiança que inspiren els comerços de proximitat, ha destacat que els protagonistes que ixen en els cartells i vídeos són persones reals, “les mateixes que durant els moments de necessitat han estat al davant de l’abastiment de la ciutat”. També ha anunciat futures campanyes que es desenvoluparan per promocionar els productes típics de la festa de Sant Dionís o la tradicional campanya de comerç de Nadal.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià