Cantó: “volem que PSOE i Compromís paguen els dos milions que ens han costat els seus endollats i volem que els corruptes retornen els diners”

Cantó: “jo no pacte amb el PSOE valencià, perquè Cs vol reeditar un pacte a l'andalusa, també en la Comunitat valenciana, però encapçalant-lo jo i no la senyora Bonig, hereua de Camps”

El candidat de la Generalitat Valenciana per Ciudadanos, Toni Cantó, ha penjat a València una lona gegant per a denunciar que en el “tripartit que va vindre a salvar persones també hi ha antiendoll”.

Cantó ha manifestat que “volem que PSOE i Compromís paguen els dos milions que ens han costat els seus endollats i volem que els corruptes retornen els diners”.

A més, perquè això es duga a terme, Cantó, va presentar ahir una llei “antiendoll” per a promoure “la transparència total en les contractacions públiques” de l’Administració.
Va cantar aposta per cobrir els llocs mitjançant un sistema de selecció “públic i transparent basat en el mèrit i la capacitat”.

Cantó ha volgut destacar el Cas Alqueria de la diputació, en el que ens “ha robat als valencians més de dos milions d’euros”.

A més, el candidat també ha parlat sobre pactes i ha ressaltat que “jo no pacte amb el PSOE valencià, perquè Cs vol reeditar un pacte a l’andalusa, també en la Comunitat valenciana, però encapçalant-lo jo i no la senyora Bonig, hereua de Camps”.

Cantó, ha afegit que “hem acabat amb l’època de les majories absolutes, i de falta d’acords. Ara fer falta generositat i arribar acords amb els de fora i amb els de dins”.
Sobre els indecisos, Cantó, diu que “continuarà treballant perquè cada vegada més d’aquests indecisos s’adonen que si hi ha un partit que treballarà per a generar riquesa per a millorar l’economia valenciana, que està fart que hi haja consellers d’economia anticapitalistes, que vol barallar contra la corrupció, i que s’ha pegat amb tothom al senat, aquest sóc jo”.

Per a finalitzar, ha deixat molt clar que “lluitaré perquè els pares poden triar la llengua en la qual s’eduquen els seus fills” i amb totes aquestes mesures “espere que siguen cada vegada més els que ens donen suport”.

Publicitat