La FDM València rep el reconeixement ‘CECE’ per la seua labor amb l’esport escolar

Estos premis els hi ha entregat la Federació de Centres d'Ensenyament de València

La Federació de Centres d’Ensenyament de València (FECEVAL) ha entregat els premis CECE, els quals reconeixen el foment de valors socials, a diferents persones o entitats de diversos àmbits. La Fundació Esportiva Municipal, representada per la regidora d’Esports, Maite Girau, ha sigut guardonada per la seua labor amb l’esport en edat escolar.

“Educar en l’esport és contribuir a l’adquisició d’hàbits saludables des de la més tendra infància”, ha afirmat Girau. “El nostre objectiu és clar: volem formar millors persones, volem afavorir la convivència pacífica i respectuosa amb els altres, volem contribuir a estimular la solidaritat entre les gents i en definitiva, aconseguir una societat més confortable i integradora que aculla a tots i totes”, ha afegit.

Els premiats han sigut, a més de la Fundació Esportiva Municipal, la Fundació Trilema, Pedro Cavadas, el Col·legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs, La Unió Sindical d’Inspectors d’Educació (USIE) i l’Associació d’Inspectors d’Educació de la Regió de Múrcia (ADIDE), Irene Villa i ILUNION. L’acte ha estat presidit per Santiago García, secretari general de la Confederació Nacional de Centres d’Ensenyament (CECE), qui ha estat acompanyat pels seus diferents vicepresidents.

Este lliurament està emmarcat en el 46é Congrés Nacional de la Confederació Nacional de Centres d’ensenyament, el qual va començar dijous passat 8 de novembre i que s’allargarà fins dissabte 10. Dijous i Divendres hi ha hagut diverses ponències i conferències, mentre que dissabte, des de les 9.00 fins a les 11.15 hores, el plat fort el protagonitzaran uns tallers sobre innovació o comunicació educativa a diferents nivells (Infantil, FP i públic en general).

Publicitat