València entrega els certificats a 96 entitats compreses amb Qualitat Turística

Sandra Gómez: "La qualitat és una qüestió d'actitud i compromís per l'excel·lència"

La regidora de Turisme i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha participat en l’entrega dels distintius de Compromís Qualitat Turística del ‘Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destinos’ (SICTED) a 96 entitats, entre les quals es troben, entre d’altres, servicis turístics diversos, allotjaments, restaurants, comerços i agències de viatges. Gómez ha assenyalat que estes condecoracions “són l’exemple que la qualitat no va lligada a la grandària de l’empresa o la institució, sinó que és una qüestió d’actitud i compromís per l’excel·lència”.

L’edifici Veles e Vents de la Marina de València ha acollit l’esdeveniment, on s’han distingit 35 entitats per primera vegada i 61 n’han renovat el seu compromís. Al costat dels 91 reconeixements de l’any passat, ja són 121 empreses i institucions les que compten amb este certificat. La delegació municipal de Residus Sòlids i l’Escola Municipal de Vela, l’Hotel Neptuno, Bus Turístic i 10 taxistes, nou d’elles dones, són algunes de les entitats condecorades en esta ocasió.

Rovira  

En este sentit, Sandra Gómez ha asseverat que “la participació publico-privada és imprescindible tant per a posicionar la ciutat com a una destinació que mereix ser descoberta, com per a oferir experiències úniques i perdurables en el record”. Així mateix, ha agraït l’esforç dedicat a què “València siga una destinació sostenible, de qualitat, atractiu i que ofereix un servici d’excel·lència als seus visitants”.

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de València, José Vicente Morata, ha apuntat durant la seua intervenció la importància que la ciutat siga “una destinació a la qual pague la pena vindre i que, qui vinga per treball, torne amb la seua família i viceversa». D’altra banda, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha remarcat la necessitat de «validar-nos en l’espill de la qualitat certificada» i que este treball suposa «una obra coral en la qual participa molta gent; no solament des del camp del turisme, sinó també en àmbits com la neteja, el trànsit o el medi ambient”.

Actualment, hi ha 121 entitats distingides amb el Compromís Qualitat Turística a València. Entre elles, es troben 21 restaurants, 8 platges, 6 oficines d’informació turística i 5 museus.

El ‘Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destinos’ (SICTED) és una metodologia dirigida a “la millora contínua” en la prestació de servicis turístics que impulsen conjuntament la Secretaria d’Estat de Turisme i les comunitats autònomes. Mitjançant la signatura de convenis de col·laboració, els diferents territoris gestionen el seu desenvolupament i implementació.

PublicitatAVL Sant Vicent Ferrer Juega Limpio Orihuela