El Valencia CF trau a la venda un abonament únic que inclou tots els partits

Publicitat

El València CF ha iniciat hui dilluns la seua campanya de renovació d’abonament per a la pròxima temporada que inclou com a principal novetat que solament es posarà a la venda un únic abonament que inclourà la totalitat dels partits que es juguen la campanya 2018-19 a Mestalla, en la qual el club celebra el seu centenari.

D’aquesta forma, els abonats podran gaudir a més de tots els partits de Lliga, també de tots els de Lliga de Campions i Copa del Rei, encara en el cas que s’arribés a les semifinals en ambdos competicions.

PublicitatRovira  

A més, es manté la mateixa política de descompte que es pot aplicar als accionistes, als majors de 65 i menors de 25 anys, així com el que s’apliquen per la fidelitat a l’assistència a l’estadi. Tots ells acumulables.

En aquest últim cas, el València donarà l’opció a l’abonat que no puga anar a veure un determinat partit de cedir el seu seient a un tercer o de cedir-lo perquè el club ho pose a la venda, per la qual cosa l’abonat rebrà un 40 per cent del qual s’ingresse per aquesta venda en forma de descompte per a l’abonament de la següent temporada.

A més, el València ha destacat que “actuarà amb rotunditat per evitar que les revendes puguen obtenir un benefici econòmic amb les cessions de l’abonament de qualsevol dels abonats”.

El club va comentar que després d’una detallada anàlisi de la recent assistència i del preu en cada sector, l’abonament total de la campanya 18-19 té un import mitjà ajustat al màxim. Per això, és més econòmic que l’abonament de la temporada anterior “vàlid per a Lliga i Copa fins a quarts de final-, sumat al preu de l’últim ‘pack Champions‘ per a socis posat a disposició pel club en la campanya 15-16, en la qual els preus per abonats dels tres partits de la fase de grups van oscil·lar entre els 40 i els 160 euros mentre que l’increment de l’abonament de la temporada 18-19 respecte al de la 17-18 estarà entre els 29 i els 125 euros”.

Així, els preus oscil·len entre els 1.525 euros de l’abonament més car en la Tribuna Central als 240 euros del Gol Xicotet Alt per a abonats, sense aplicar cap descompte. De l’11 al 16 de juny s’inicia la renovació d’abonaments pro domiciliació bancària; del 25 de juny al 3 de juliol la renovació ‘online‘ i del 25 de juny al 7 de juliol la renovació en les taquilles de Mestalla.

Per a les noves altes, del 13 de juny al 7 de juliol o fins completar contingent es fan les pre-reserves ‘online‘ i de l’1 a l’11 d’agost en taquilles sense pre-reserves, en el cas de quedar localitats lliures.

D’aquesta forma, segons van explicar a EFE fonts del club, l’objectiu d’aquesta campanya és estimular l’assistència a l’estadi -després del 80 per cent d’assistència mitjana de la passada campanya- i evitar a l’afeccionat haver de fer cues o nous pagaments, com va succeir l’any passat amb les semifinals de Copa, que no estaven incloses en l’abonament, o de gaudir d’unes possibles eliminatòries en la Lliga de Campions. EFE

PublicitatJuega Limpio Orihuela