viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Valencia C.F. tanca la seua gira amb victòria davant el Cincinnati (0-2)

El Valencia CF va tancar la seua gira nord-americana amb una victòria davant el FC Cincinnati per 0-2, gràcies als gols de Nando i Zaza.

El conjunt valencianista arribava a la cita amb ganes de refer-se de la derrota davant el NY Cosmos i despedir-se de terres norteamericanes amb una victòria. Marcelino va optar de inici per Neto, Montoya, Vezo, Javi Jiménez, Centelles Nando, Parejo, Medrán, Orellana, Negredo i Zaza. El primer en intentar marcar seria Medrán, amb un xut des de lluny que se’n va anar alt primer i amb un altre des de dins de l’àrea que pararia Hildebrant. La resposta la va protagonitzar Quinn, amb un xut que Neto va manar a córner. Des d’eixe moment, poques oportunitats, totes valencianistes, amb un xut de Zaza i una cabotada de Javi Jiménez com a ocasions principals. Amb el VCF com a clar dominador se va arribar al descans.

L’únic canvi en començar el segon temps va ser Abdennour en lloc de Javi Jiménez. Novament Medrán va tindre la primera ocasió, amb un xut sec que va parar Jaye en el pal curt. I el primer no va tardar en arribar. Va ser obra de Nando, que va aprofitar un gran baló de Parejo a l’esquena de la defensa. Finalment, i després d’un córner en el qual el porter rival va intentar empatar, Zaza faria el segon aprofitant el contraatac.

Últimas noticias

Contenido relacionado