Detingut un home després d’apoderar-se de les claus del domicili del seu cosí a València

Va sostraure diverses joies i va realitzar set càrrecs amb una targeta bancària

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 44 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en el domicili del seu cosí, utilitzant una clau que hauria sostret del domicili de la mare d’aquest, apoderant-se de diverses joies i d’una targeta bancària amb la qual realitzaria set càrrecs amb un valor d’uns 107 euros.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que a una dona li haurien realitzat set càrrecs amb la seua targeta bancària que ascendien a uns 107 euros i en adonar-se del succeït va anar a buscar la targeta que guardava en un calaix del seu domicili no localitzant-la.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que a la fi de setembre amb aquesta targeta hi havia hagut un intent de moviment en un caixer automàtic de València, però havia sigut denegat després d’introduir el número pin erroni.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que a més la víctima s’havia adonat de la falta d’una sèrie de joies valorades en uns 3.000 euros, així com que havien sigut venudes per un home en un establiment de compravenda.

Els agents van esbrinar que l’home que havia realitzat la venda de les joies era cosí del marit de la víctima, i hauria sostret el joc de claus de casa de la sogra de la víctima.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat del sospitós que després de presentar-se en dependències policials va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en domicili mitjançant clau falsa.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial per a això fóra requerit.

Publicitat