viernes, 19 abril 2024

El València Club de Judo acumula medalles en el campionat nacional de Judo Absolut

El València club de judo segueix honrant l’aposta de la Diputació de València pel seu equip. En l’últim Campionat d’Espanya de Judo Absolut, que se celebrava en la ciutat madrilenya de Pinte, el conjunt va classificar a 21 judokas per a la fase final del campionat i va reunir 6 medalles.

Gar Uriarte aconseguia proclamar-se campió d’Espanya per tercera vegada en la categoria de -66Kg, després de véncer als representants de Catalunya en la final, Castella i Lleó en eliminatòries i a dos representants madrilenys en cambres i semis, respectivament. En la mateixa categoria, el seu company Dani Pérez va aconseguir el bronze després de véncer en la lluita per les medalles a Andrés Romero, també del València Club de Judo.

En la categoria de -81Kg, va anar Alfonso Urquiza qui es va alçar amb el títol nacional. La medalla d’or va ser conseqüència del triomf en la final enfront del representant gallec, i prèviament a un representant de Madrid i a dos catalans durant les eliminatòries. Igor Herrero, en la mateixa categoria, aconseguia el bronze enfront del representant català.

A més dels ors, més triomfs

Ana Pérez, en la categoria de 52Kg, va arribar a la final després de véncer a les representants de Madrid, Canàries i Murcia. No obstant això, no va poder revalidar el títol aconseguit el passat any, cedint en la final davant la representant Gallega, i va aconseguir medalla de plata en aquesta edició.

En la categoria de més de 100Kg, Irinel Chelaru va aconseguir el bronze disputat amb el representant de Madrid, mentre que David Fernández cedia el bronze enfront del representant Navarro, aconseguint 5° lloc.

Amb tots aquests progressos, per autonomies, València es va classificar en tercer lloc després de Madrid i Galícia.