Condemnat a sis anys de presó a un jove per violar a una xica en l’aparcament d’una discoteca

La Sala li imposa també una indemnització de 18.000 euros a favor de la víctima, que va patir diverses lesions i una depressió greu

Audiencia Provincial Valencia

La Secció Tercera de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a sis anys de presó per un delicte d’agressió sexual a un jove que va violar a una xica en el solar contigu a l’aparcament d’una discoteca. El condemnat haurà d’indemnitzar a la víctima amb 18.000 euros pels danys morals que va patir i no podrà comunicar-se amb ella ni acostar-se a menys de 500 metres durant deu anys.

La violació va succeir el 23 d’octubre de 2016 entre la una i les tres de la matinada, quan l’agressor va conéixer a un grup d’amics en el qual estava la víctima, de 18 anys, en l’aparcament de la discoteca.

La sentència relata que la jove havia consumit alcohol i drogues, per la qual cosa “no era conscient de la realitat” i “no era capaç de determinar la seua conducta sexual amb llibertat”, la qual cosa va aprofitar el condemnat per a portar-la fins a la zona exterior de l’aparcament. Una vegada en el descampat, va forçar sexualment a la víctima, que va intentar, sense èxit, resistir-se. La jove va patir diverses lesions i contusions, a més d’una depressió greu.

Publicitat