Detinguda una parella per maltractar al seu fill menor perquè no acceptaven la seua condició sexual

Li van proposar que si canviava, li deixarien més llibertat i que ho portarien a un metge perquè es curara

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home i una dona de 37 i 35 anys, respectivament, pares d’un jove menor d’edat, com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments habituals en l’àmbit familiar agreujat per conducta constitutiva de delicte d’odi, després de pegar-li i insultar-li durant anys, ja que no acceptaven la seua condició sexual.

Les investigacions es van iniciar a mitjan febrer en tindre coneixement els policies que un jove menor d’edat podria estar sent objecte de maltractament pels seus pares per la seua condició sexual.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que el jove hauria viscut amb els seus avis al seu país d’origen fins que va vindre a Espanya a viure amb els seus pares. En algun moment de la convivència els pares el van veure efeminat i pel que sembla van començar a pegar-li i insultar-li, ja que no acceptaven la seua condició sexual, fins i tot li van proposar que si canviava, li deixarien més llibertat i li portarien a un metge per a curar-se.

Els policies després de realitzar diverses comprovacions i esbrinaments van detindre als pares del menor com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments habituals en l’àmbit familiar agreujat per conducta constitutiva de delicte d’odi.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial que va dictaminar llibertat amb una ordre d’allunyament cap al seu fill.
El menor ha quedat sota la guarda i custòdia d’un familiar.

Publicitat