La Policia Nacional deté a tres homes que tractaven de recuperar 110 paquets de cocaïna d’un contenidor del port de València

L'home que ho va contractar es va presentar en el seu domicili per a recuperar la mercaderia i com que no la tenia, ho va colpejar i va amenaçar

Uns agents de la Policia Nacional. EFE/Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres homes, de 49 i 61 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, després de pel que sembla tractar de recuperar 110 paquets de cocaïna d’un contenidor que havia arribat al port de València, però en adonar-se de la presència policial van marxar.

Les investigacions es van iniciar el dimarts quan dos homes es van presentar en una comissaria de València, un d’ells amb una ferida d’arma blanca en el bíceps esquerre i una altra d’arma contundent al cap, per a sol·licitar protecció policial.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que pel que sembla un home, d’origen colombià, li hauria pagat 50.000 euros a un d’ells perquè localitzara el contenidor en el qual arribaven els paquets de cocaïna, els recuperara i li’ls entregara.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que part d’estos 50.000 euros eren per a pagar a persones que localitzaren el contenidor i els permeteren accedir a ell per a poder retirar la substància estupefaent, per la qual cosa el sospitós va contactar amb altres dos homes.

Una vegada van localitzar el contenidor, dos dels homes es van acostar al mateix per a traure els paquets de cocaïna, però en adonar-se de la presència policial van marxar i van contactar amb el tercer que els va comunicar que estaven revisant els contenidors del port.

L’home que els havia pagat els 50.000 euros es va presentar en el domicili de la persona amb la qual havia contactat, per a exigir-li la mercaderia, manifestant-li que no havia pogut recuperar-la per la presència policial, aquest pel que sembla li va apunyalar al braç i seguidament li va colpejar al cap, així com ho va amenaçar de mort a ell, familiars i socis.

Finalment, els agents van detindre a dos dels homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i l’endemà després de realitzar diverses gestions van esbrinar la identitat del tercer i ho van detindre.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat