València Activa signa un conveni de col·laboració que arranca amb trenta contractacions

La firma s’ha adherit a la contractació de persones majors de 55 anys

L’Agència d’Ocupació de València Activa ha signat un conveni de col·laboració amb Dealz España, firma de comerç minorista que compta amb una xarxa de més mil botigues al Regne Unit, Irlanda, França i Polònia. Este conveni pretén establir un marc de col·laboració entre València Activa i Dealz España en matèria de formació i orientació professional, així com en els processos de selecció de personal. D’esta manera, el conveni comença amb la contractació de trenta persones amb els perfils de dependents/entes i supervisors/ores. València Activa serà l’encarregada de realitzar la selecció per a cobrir estos llocs.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha reiterat que “la col·laboració entre l’Administració local i les empreses és fonamental per a millorar l’ocupabilitat de les persones que estan en una situació de major vulnerabilitat”.

Convé ressaltar que la firma de comerç minorista s’ha adherit també a la contractació de persones majors de 55 anys que es va activar després de la posada en marxa del programa municipal d’ocupació Oportunitats +55. Referent a això, Gómez ha agraït el compromís de Dealz amb un dels sectors de població que més dificultats té a l’hora d’incorporar-se al mercat de treball, les persones majors de 55 anys, alhora que ha animat altres empreses a sumar-se amb el seu suport a la contractació de persones majors.

Detalls del conveni 

Amb la signatura d’este conveni, València Activa oferirà assessorament tècnic en la definició dels perfils professionals del personal que l’empresa necessite contractar i en la definició dels programes formatius per al personal de nou ingrés en l’empresa. A més, oferirà un espai adequat per a la realització de processos de selecció del personal de Dealz España i la realització d’activitats formatives per al personal. Així mateix, gestionarà les ofertes d’ocupació que Dealz España publique a través de l’Agència d’Ocupació, incloent-hi la preselecció de candidats i la col·laboració en la selecció, si així es requereix.

Per part seua, Dealz informarà València Activa dels perfils professionals més difícils de localitzar per a la seua contractació i de les necessitats formatives detectades en el seu sector professional i inserirà en l’Agència d’Ocupació les ofertes per a cobrir els llocs de treball que requerisca l’empresa.

Este conveni de col·laboració se suma als ja realitzats amb grans empreses com el supermercat Vidal o Primark, acord que, en este cas, va permetre contractar 200 persones a través de l’Agència Municipal d’Ocupació per a treballar a la botiga oberta per la firma al centre de la ciutat.

Publicitat