11:03 - sábado, 2 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

València es convertix en seu gastronòmica internacional

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, ha presentat hui “esta trobada única de cuiners que convertirà València en seu de la gastronomia internacional”. Es tracta, ha explicat, d'”una ocasió per a mostrar com el producte i les tècniques i tradicions culinàries locals mariden perfectament amb l’avantguarda i el talent mundial”.

Esta iniciativa “s’emmarca en la política de promocionar la ciutat com a destinació gastronòmica i en l’estratègia d’oferir un producte diferenciat i de qualitat, i completa l’agenda gastronòmica de València, Capital Mundial de l’Alimentació”, ha manifestat.

En la presentació d’este festival, que s’ha celebrat al Mercat de Colom, també ha participat, en nom de l’Agència Valenciana de Turisme, Juan Llantada, que ha destacat que esta trobada “serà com una plataforma per a donar a conéixer el producte gastronòmic de la ciutat”. En la mateixa línia s’ha manifestat la directora de l’associació Valencia Premium, que reuneix empreses del sector turístic de luxe, Ana Melero, que ha definit la iniciativa com una gran oportunitat “per a promocionar la ciutat com a destinació gastronòmica”.

Com a representant dels professionals implicats, el xef del Riff, Bernd Knöller, ha recalcat que esta trobada “serà un fòrum d’intercanvi d’experiències culinàries”. Així, els cuiners dels restaurants de València han triat als seus partenaires “per treballar el mateix tipus de cuina o pel seu interés de compartir coneixements”, i en total s’han reunit fins a 21 sols Repsol i 9 estrelles Michelin, “cuiners que estimen la professió i el producte que València aporta i que, com a tal, faran xarrades gratuïtes al Mercat de Colom per a transmetre les seues visions culinàries al públic en general”.

Últimas noticias

Contenido relacionado