Intenten cremar viva a una xiqueta de 13 anys després de denunciar al seu oncle per violar-la durant mesos a València

Un home de 40 anys ha sigut detingut en una localitat de València per la Guàrdia Civil acusat de violar repetidament durant diversos mesos a la seua neboda de tretze anys. La família de l'arrestat va intentar cremar viva a la menor ruixant-la amb gasolina en assabentar-se de la detenció

L’alarma es va activar en una localitat valenciana de la Ribera, el nom exacte de la qual no sigut revelat per a preservar l’anonimat de la menor, quan la jove i diversos afins es van presentar en la caserna de la Guàrdia Civil per a denunciar les constants agressions sexuals que patia la menor per part del seu oncle de 40 anys.

La Guàrdia Civil va procedir a detindre a un home, germà del pare de la víctima, que comptava amb antecedents penals. Després de conéixer l’arrest, la família del detingut va tractar d’agredir a la jove. Carregats de garrafes de gasolina, van intentar ruixar a la jove per a calar-li foc en el seu propi domicili.

La xiqueta va fugir per la teulada del seu habitatge fins que finalment va arribar la Guàrdia Civil. Els serveis socials de l’Ajuntament es van activar d’urgència per a poder oferir una eixida a la jove amenaçada, que ara es troba en un pis d’acolliment.

La Policia ha desplegat un operatiu per a evitar qualsevol tipus de frec entre les dues famílies i diversos agents vigilaran a la jove mentre roman oculta. La menor no tornarà amb la seua família fins que les forces de seguretat garantisquen que es troba fora de perill, segons han avançat fonts policials.

Publicitat