Detingut un jove per agredir a un altre amb un got de cristall a València

La víctima va ser intervinguda quirúrgicament per un tall en el coll

seguretat social

Agents de la Policia Nacional han detingut en la matinada del diumenge en un local d’oci del districte de Proveïments de València a un home de 39 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després d’agredir a un altre amb un got de cristall en el transcurs d’una discussió. La víctima, de 32 anys, va ser traslladada a un hospital de València on va ser intervinguda quirúrgicament.

Els fets van ocórrer en la matinada del diumenge quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un local d’oci del districte de Proveïments de València, on pel que sembla havien agredit a un home i tenia un tall en el coll.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van esbrinar que moments abans un jove que estava amb els seus amics havia entropessat amb un altre, per la qual cosa es va iniciar una discussió durant la qual pel que sembla li va agredir amb un got de cristall en el coll.

Els agents van localitzar a la víctima a la porta del local i van observar que sagnava pel coll i el nas, així com van esbrinar que el gerent del local en ser avisat d’una baralla, va acudir i es va trobar amb un jove sagnant abundantment, per la qual cosa després de taponar-li la ferida va avisar als serveis sanitaris, que una vegada en el lloc i després d’una primera valoració, el van traslladar a un hospital de València on va ser intervinguda quirúrgicament, extraient-li dos fragments de cristall situats en l’àrea cervical esquerra.

Els policies van localitzar al sospitós a la porta del local d’oci i després de realitzar diverses comprovacions el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

Publicitat