Condemnat a 18 anys de presó per degollar al seu pare, malalt de càncer, perquè tractava malament a la seua mare

Un jurat popular va considerar provat que l'acusat va matar al seu progenitor amb un ganivet després d'intentar-lo prèviament amb un altre sense tall

La Secció Cinquena de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a 18 anys i nou mesos de presó per un delicte d’homicidi a un home de 35 anys que va degollar al seu pare amb un ganivet de muntanya, després d’intentar matar-lo amb un altre de tipus japonés.

La Sala aprecia les agreujants de parentiu i abús de superioritat, després que un jurat popular emetera un veredicte de culpabilitat per al condemnat. La víctima, de 73 anys, estava greument malalta de càncer i era una persona especialment vulnerable.

Els fets van succeir el 22 de juny de 2017 en el domicili familiar, situat a la ciutat de València, quan el condemnat, ofés per la manera en què el seu pare tractava a la seua mare, el va alçar de la butaca i el va llançar contra una taula i contra el sòl.

Tots dos es trobaven tot sol a casa. L’acusat va agafar un ganivet japonés i va tractar de matar a l’ancià, encara que només li va ferir al cap i en el coll perquè l’arma no tenia tall. Posteriorment, va prendre un ganivet de muntanya amb el qual va acabar degollant al seu pare.

Publicitat