La Policia Nacional evita que un jove es dessagne després de realitzar-se un tall en la gola amb un ganivet a València

Els policies li van realitzar un embenatge compressiu fins a l'arribada dels sanitaris que van salvar la vida del jove

Agents de la Policia Nacional han evitat aquesta nit passada que un jove de 20 anys, es dessagnara després d’haver-se realitzat un tall en la gola amb un ganivet de cuina d’uns 20 centímetres.

Els policies li van tapar i van comprimir la ferida amb gases estèrils, realitzant-li un embenatge comprensiu a través de l’axil·la, aconseguint detindre l’hemorràgia, fins a l’arribada dels serveis sanitaris.

Els fets van ocórrer al voltant de les nou de la nit d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Marítim de València, on pel que sembla un jove estava tendit en la banyera amb un tall en el coll i sagnant abundantment.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on els estava esperant la mare del jove, que es trobava molt nerviosa i plorant, manifestant-los que el seu fill s’acabava de tallar el coll amb un ganivet de grans dimensions i estava sagnant abundantment a l’altura de la gola.

Ràpidament van pujar al domicili i van observar a un jove esvaït en el sofà, sagnant abundantment pel coll a l’altura de la gola, amb el rostre pàl·lid i amb símptomes d’hipotèrmia, per la qual cosa van sol·licitar la presència amb urgència d’assistència mèdica.

Els agents mentre esperaven l’arribada dels serveis sanitaris, li van tapar i van comprimir la ferida amb gases estèrils, realitzant un embenatge compressiu a través de l’axil·la, aconseguint detindre l’hemorràgia mitjançant una compressió directa, sense que l’embenatge li dificultara la respiració, que era feble, mantenint-li conscient i tranquil, evitant que perdera el coneixement.

Instants després, van arribar els serveis sanitaris que es van fer càrrec de la víctima i la van traslladar a un hospital de València, així com van manifestar als policies que tant l’embenatge com la compressió havien sigut les adequades i correctes fins a la seua arribada.

A més, els agents van localitzar en la cuina el ganivet d’uns 20 centímetres, amb restes de sang, amb el qual s’havia autolesionat.

Publicitat