Detinguts dos homes com a presumptes autors d’una detenció il·legal a València

La víctima va aconseguir fugir de les seues captores en una distracció en veure una patrulla policial a la qual va demanar auxili

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte d’Exposició de València a dos homes de 25 i 27 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors del delicte de detenció il·legal, després d’obligar a un home mitjançant violència i intimidació, a conduir el vehicle d’un d’ells per a portar-los a un determinat lloc de la ciutat. Al moment menys pensat la víctima a veure a la Policia va aconseguir fugir de les seues captores i demanar auxili.

Els fets es van produir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van observar en l’avinguda Prevalgut Reig travesse amb carrer Jaime Roig de València, com un vehicle frenava sobtadament a la meitat de la calçada i baixava el conductor corrent cap als policies demanant socors, així com dos homes que anaven en el mateix cotxe li seguien.

Els policies van interceptar a les tres persones i després de separar a les parts, van esbrinar que moments abans l’home que demanava ajuda, havia sigut abordat pels altres dos, obligant-lo sota amenaça de mort i agarrant-li fortament d’un braç, a conduir el vehicle d’un d’ells fins a un barri de la ciutat. L’home atemorit, en observar a la patrulla policial, va aprofitar una distracció de les seues captores per a parar el vehicle a la meitat de la calçada i eixir corrent cap a ells i demanar auxili.

Els agents després de les comprovacions oportunes van detindre als dos homes com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal i van donar avís a la Policia Local per a retirar el vehicle de la via pública, ja que es trobava en el carril de circulació entorpint greument el trànsit rodat.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat