Detinguda una dona èbria a València per agredir i amenaçar de mort la seua parella

La víctima presentava diverses ferides i va manifestar que la seua parella consumeix habitualment alcohol i drogues i que sol ser agressiva

conductor

La Policia Local de València ha detingut una dona de 50 anys per presumptament agredir, insultar i amenaçar de mort la seua parella durant una discussió, mentre es trobava en estat d’embriaguesa.

Els fets es van produir al voltant de les onze de la nit del passat divendres, quan el propi agredit va requerir als agents que estaven de patrulla per la zona, en el barri de Montolivet, informa el cos de seguretat en xarxes socials.

La víctima presentava diverses ferides i va manifestar que la seua parella consumeix habitualment alcohol i drogues i que sol ser agressiva. Aquesta dona es trobava en un parc proper, en estat d’embriaguesa, i va admetre l’agressió durant la discussió.

Després de ser requerida, la presumpta autora dels fets va continuar amb els insults i amenaces de mort a l’home, per la qual cosa va haver de ser calmada per la patrulla.

Per tot açò, la dona va ser detinguda i posada a disposició judicial, mentre que l’home va ser trasllat a un centre mèdic per a rebre assistència. En l’operatiu van participar efectius de la segona unitat de districte de Russafa.

Publicitat