Detingut un home després de donar-li una pallissa a la seua parella i trencar-li el pòmul i la mandíbula

La dona va ingressar a l'hospital com víctima d'un accident de trànsit, va ser un conegut qui va denunciar l'agressió

Uns agents de la Policia Nacional. EFE/Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 61 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar comesa tres dies abans, després d’agredir a la seua parella trencant-li diversos ossos de la cara, per la qual cosa va haver de ser operada en un hospital amb cirurgia maxil·lofacial i oral per a col·locar-li una pròtesi de platí i una malla. La dona havia ingressat a l’hospital com víctima d’un atropellament i va ser un conegut el que va denunciar els fets.

Les investigacions van començar en tindre coneixement els policies de la denúncia interposada per un conegut, donant compte d’una pallissa que li havia propinat un home a la seua parella el passat dia 14 després d’una forta discussió, ingressant en un hospital com a víctima d’un atropellament.

Els agents van esbrinar que després d’una discussió, l’home li va llançar una punyada que la va derrocar i una vegada en el sòl va continuar donant-li puntades, trencant-li pòmul i mandíbula, a més d’afonar-li els ossos pròxims a l’ull, lesions de les quals va haver de ser intervinguda quirúrgicament en un hospital de València per a col·locar-li una pròtesi de platí i una malla.

Immediatament els policies, en tindre coneixement dels fets, van identificar al sospitós i després de localitzar-ho ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Publicitat