03:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

València instal·larà dos radars fixos

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha anunciat que prompte s’instal·laran dos radars fixos en la localitat “per a fer el control de les vies urbanes en les quals es corre massa” ha assenyalat. Una mesura dins de la campanya “5 sentits, 0 accidents”.

Menguzzato, que ha insistit que esta campanya “no tenia una altra finalitat que la de conéixer la realitat de la nostra ciutat per a aconseguir reduir el nombre d’accidents”, ha presentat també la comparativa d’accidentalitat entre el períodes d’esta campanya i el mateix període de l’any anterior, entre el 15 de desembre de 2015 i el 15 de juny de 2016, segons la qual es constata que el nombre d’accidents amb morts es va reduir de 8 a 5, el d’accidents amb ferits greus de 40 a 29, el d’accidents amb ferits lleus de 1.438 a 1.313, mentre que el d’accidents amb danys materials va augmentar de 2.347 a 2.419. “D’estos resultats es conclou una tendència lleu a la baixa que esperem que augmente d’en els pròxims mesos”, ha assegurat.

Els radars fixos de la Policia Local presumiblement seran instal·lats en algun dels túnels de la zona nord i en els voltants de l’avinguda d’Antonio Machado, “on més es corre en la ciutat”. Menguzzato ha dit que “s’informarà degudament de l’existència del radar perquè la gent baixe la velocitat”.

Segons Menguzzato la campanya dóna com a resultat positiu que disminuïx la xifra d’accidents amb morts, amb ferits greus i amb ferits lleus en la nostra ciutat, però així i tot creiem que tenim més treball a fer per part de la Policia Local per a millorar eixes xifres i que el resultat definitiu siga zero morts i zero ferits”, ha afirmat la responsable de l’àrea de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, en la roda de premsa de presentació dels resultats de la campanya sobre accidentalitat en la ciutat de València duta a terme entre el 15 de desembre de 2016 i el 15 de juny de 2017, en la qual s’ha controlat la velocitat a un total de 821.812 vehicles, dels quals 14.254 han sigut sancionats. En 6 dels casos se superava en més de 60 quilòmetres hora el límit màxim de velocitat permesa.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado