sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

65 persones implicades en el cultiu i elaboració de drogues a la província de València

En el marc de les operacions “XARXA RIBBON”, “GRIJÓS” i “ALMANAU” realitzades per la Guàrdia Civil de Carcaixent, Bunyol i Oliva s'ha procedit a les detencions d'11 persones i investigades a 54, pels delictes de cultiu i elaboració de drogues i defraudació de fluid elèctric

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents s’ha aconseguit detindre a 11 persones i investigar a altres a 54 persones relacionades amb aquests delictes.

En el marc de les operacions “XARXA RIBBON”, “GRIJÓS” i “ALMONAU” realitzades per la Guàrdia Civil de Carcaixent, Bunyol i Oliva s’ha procedit contra aquestes persones per la seua implicació en diferent grau dels delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i defraudació de fluid elèctric.
Amb aquestes actuacions s’han pogut intervindre prop de 4.000 plantes de marihuana que formaven part de diferents cultius “indoor”.

S’han realitzat 31 registres en diferents localitats de la Comunitat Valenciana, en un dels registres es constate que de forma imminent part de les substàncies elaborades anaven a ser transportades a l’estranger.

A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions també s’han confiscat gran quantitat d’efectes utilitzats per a la plantació, maduració, elaboració, control i cura de les plantes de marihuana, tals com abonaments, planters, llums de calor d’alta potència, aires condicionats, filtres, conductes i extractors d’aire, així com controladors de la qualitat del PH, tant de la terra com de l’aire i de la temperatura ambiental a l’interior del recinte de les plantes.

Cal destacar que s’ha pogut esclarir l’ús fraudulent del fluid elèctric per valor de més de 30.000 euros.
Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 2 i 3 de Gandia, núm. 4 de Requena i núm. d’Alzira.

Últimas noticias

Contenido relacionado