Detingut un home per sostraure el timó i la passarel·la d’una embarcació

El cost del sostret ascendia a 18.000 €

Uns agents de la Policia Nacional. EFE/Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de furt després de pel que sembla apoderar-se del timó i la passarel·la d’una embarcació el valor de la qual ascendia a 18.000 €. L’ara detingut havia realitzat una sèrie de treballs de restauració en l’embarcació pel que se li devia 2.500 € i com que no li pagava el deute va prendre prestats el timó i la passarel·la.

Les investigacions es van iniciar a la fi de setembre en tindre coneixement els policies que a un home li havien sostret el timó i la passarel·la de l’embarcació que tenia amarrada en el Real Club Nàutic de València el valor del qual ascendia a 18.000 €.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que una furgoneta de color blanc havia accedit al pàrquing de la instal·lació i a continuació un home havia carregat uns objectes voluminosos per a seguidament abandonar el lloc.

Continuant amb les investigacions, els policies una vegada esbrinada la identitat del titular de la furgoneta, els va manifestar que efectivament tenia en el seu poder la passarel·la i el timó però que no els retornaria fins que no li pagaren el deute de 2.500 €, en concepte dels treballs de restauració que havia realitzat en l’embarcació.

El sospitós en un correu electrònic li va comentar a la víctima el que havia de fer per a recuperar els objectes sostrets.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte de furt.

El detingut, amb antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això fóra requerit.

Publicitat