València es prepara per a celebrar la final de la Copa del Rei de Rugbi

Per primera vegada, la ciutat acollirà esta prova, que es disputarà diumenge dia 29 en l'estadi Ciutat de València.

Al voltant de 20.000 persones aficionades al rugbi acudiran diumenge 29 a l’estadi Ciutat de València per gaudir del partit de la Final de la Copa del Rei de Rugbi. Este mateix matí, la seu de la Fundació Trinidad Alfonso ha acollit la presentació de la cita esportiva, acte en el qual ha participat la regidora d’Esports, Maite Girau.

Girau ha subratllat que estem davant “d’un esdeveniment esportiu de primer ordre, que compta amb tot el suport de l’Ajuntament de València. Per a la ciutat és un orgull acollir esta competició d’àmbit nacional, la més important en el món de rugbi, i que es disputa per primera vegada en la nostra ciutat”.

Rovira  

La final enfrontarà als equips SilverStorm El Salvador i VRAC Quesos Entrepinares, en el que constitueix, segons els organitzadors, “el millor partit que ara mateix pot brindar el rugbi espanyol”. La trobada serà retransmesa a nombrosos països de l’anomenat “Univers rugbi”, que compta amb milions d’aficionats, fonamentalment al Regne Unit, França, Irlanda, Itàlia, Austràlia, Nova Zelanda, Argentina i Sud-àfrica.

LA COPA, PRESENT AL TORNEIG PANTERA

El trofeu de la Copa del Rei estarà exposat demà dissabte i diumenge en el poliesportiu municipal Quatre Carreres, amb motiu de la celebració del Torneig Pantera, torneig internacional de rugbi infantil que es disputa durant este cap de setmana en els camps de rugbi de l’esmentat poliesportiu. L’organització ha volgut oferir la possibilitat de veure de prop i poder fotografiar el trofeu a tots aficionats al rugbi que allà es donaran cita.

Esta iniciativa suposa un al·licient més en la tercera edició del torneig que, a més dels partits de rugbi que disputaran els més de 600 xiquets inscrits, compta amb activitats paral·leles, com ara, tallers de reciclatge, concerts i zona gastronòmica. Dimarts 24, la plaça de l’Ajuntament acollirà una demostració de rugbi infantil. I des de divendres 27 a la vesprada fins diumenge 29 estarà oberta una zona lúdic-educativa entorn del rugbi i els seus valors, al costat de l’estadi Ciutat de València. S’instal·larà un circuit inflable de rugbi, i un mini camp de la Federació Valenciana.

PublicitatJuega Limpio Orihuela