Detingut a València després d’espentar a la seua parella davant de la seua filla de 2 anys

La denunciant va assegurar haver patit maltractaments en el passat i els agents es van entrevistar amb l'home, que va reconéixer els fets i va ser detingu

Agents de la Policia Local de València han detingut a un jove de 24 anys després que la seua parella, de 25, denunciara els maltractaments que patia per la seua part i, en concret, haver sigut espentada durant una discussió davant de la seua filla de 2 anys.

Una patrulla es va personar poc després en el seu domicili i la denunciant els va indicar que precisament la vesprada anterior havia mantingut una discussió amb marit, pel que sembla, pel soroll ocasionat pels xiquets del pis que comparteixen amb altres tres unitats familiars.

En un moment d’aquesta discussió entre tots dos, el seu espòs li havia propinat, presumptament, una espenta davant de la seua filla, informa aquest dijous la Policia Local.

La denunciant també va assegurar haver patit maltractaments en el passat i els agents es van entrevistar amb l’home, que va reconéixer els fets i va ser detingut.

La dona va ser traslladada a un centre sanitari, on segons la mateixa font li va assistir el personal de guàrdia.

Publicitat