Detinguts dos homes per extorsionar a un altre a València

Li van amenaçar de revelar el que suposadament li hauria “comptat coses“ a una neboda dels ara arrestats

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos homes, de 19 i 22 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte d’extorsió, després d’amenaçar a la víctima amb agredir-li i fins i tot trencar-li les cames, si no accedia a entregar la quantitat de diners exigida per no revelar el que li hauria comptat a la neboda, menor d’edat, d’un d’ells. La víctima havia entregat 18.000 €, però dies després va decidir denunciar, ja que l’extorsió continuava.

Les investigacions es van iniciar la vesprada del dimecres el fet de tindre coneixement els agents que a un home li haurien exigit diners per a no comptar certa informació que tenien d’ell.

Els policies van esbrinar que dos homes li haurien estat amenaçant de agredir-li i fins i tot trencar-li les cames, en dir-li que contarien el que suposadament li havia “comptat coses” a una xiqueta menor d’edat, neboda d’un d’ells, en un col·legi. La víctima havia accedit a entregar-los un total de 18.000 € realitzat en dos pagaments el mes d’octubre passat. Uns dies després li van tornar a sol·licitar més diners però va decidir no accedir a la nova exigència denunciant els fets.

Els investigadors van establir un dispositiu per a la localització i detenció dels sospitosos, que una vegada que els van localitzar en el lloc on havien quedat amb la víctima els van detindre, després de realitzar les comprovacions oportunes, com a presumptes autors d’un delicte d’extorsió.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat