Detingudes dues dones a València per falsificar pagarés per valor de 19.950 euros

Van cobrar cinc d'ells per un valor de 9.950 euros i van intentar cobrar altres quatre per valor de 9.600 euros

Uns agents de la Policia Nacional. EFE/Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a València, a dues dones de 47 i 51 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores dels delictes d’estafa i falsedat documental, després d’intentar cobrar quatre pagarés d’una empresa, falsificant la signatura d’un dels socis, en una sucursal bancària per valor de 9.600 euros. Ja havien cobrat cinc per valor de 9.950 euros.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement, els agents, de l’intent de cobrament de quatre pagarés d’una empresa per un import de 9.600 euros, en una sucursal bancària, la qual va detectar alguna anomalia en ells, pel que van retindre el pagament i van avisar a la representant i copropietària de l’empresa. La dona va corroborar que efectivament no s’havia emés pagaré algun, ja que ni ella ni el seu germà i soci, que és el que signa tots els pagarés, havia autoritzat cap.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que les mateixes persones ja havien cobrat cinc pagarés, a la fi del mes passat, per un import de 9.950 euros.

Seguint amb les investigacions, els agents van identificar a les dues dones responsables del cobrament dels cinc pagarés, així com de l’intent de cobrament dels quatre últims i van esbrinar que mentre una d’elles hauria agafat estos pagarés del domicili d’un dels socis, l’altra els va falsificar i va anar a la sucursal a cobrar-los, quedant els últims retinguts.
Els policies després de localitzar a les dues dones van ser detingudes com a presumptes autores dels delictes d’estafa i falsedat documental.

Les detingudes, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat