Detingut un home que va atracar en dos establiments comercials de Manises i València amb un ganivet

En un d'ells com que no va aconseguir apoderar-se dels diners va ruixar el mostrador amb gasolina

estafes

Agents de la Policia Nacional han detingut pels voltants del seu domicili de Quart de Poblet a un home de 34 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació comesos en un establiment de Manises i de València, en els quals després d’esgrimir un ganivet de grans dimensions i ocultar el seu rostre amb una màscara va intentar apoderar-se de la recaptació.

En un d’ells va obtindre 600 euros i en un altre com que no va aconseguir el seu objectiu va ruixar el mostrador amb gasolina. Els policies van realitzar un registre en el seu domicili on van intervindre un ganivet, una màscara de pallasso i diversa roba.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que un home hauria accedit a un establiment comercial de Manises ocultant el seu rostre amb una màscara de pallasso, al mateix temps que esgrimia un ganivet, i pel que sembla després de no aconseguir apoderar-se de la recaptació, va ruixar amb gasolina el mostrador d’aquest, i seguidament va fugir del lloc.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós gràcies al fet que un ciutadà va seguir al sospitós i va aconseguir veure el seu rostre quan entrava en una parada de metro.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que en un altre establiment de València s’havia comés un altre atracament per un home de característiques físiques similars que havia accedit amb el rostre ocult, esgrimint un ganivet, però en aquesta ocasió va aconseguir apoderar-se d’uns 600 euros.

Els agents van establir un dispositiu de vigilància en els voltants del domicili del sospitós que va ser detingut quan eixia, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació amb arma blanca en establiment comercial.

Finalment, els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervindre un ganivet de cuina, una màscara de pallasso i diversa roba.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat