Detingut un jove després de tallar a un altre amb un got trencat a València

La baralla es va originar a l'interior d'una discoteca i la víctima va ser traslladada a un hospital, on va necessitar deu grapes d'aproximació el braç

seguretat social

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove de 22 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després d’agredir a un altre jove en un braç amb un got trencat en el transcurs d’una discussió a l’interior d’un local de festa.

Els fets es van produir la matinada del dissabte quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a una sala de festes del districte d’Exposició, on s’havia produït una baralla en el seu interior i hi havia una persona amb lesions.

Els policies es van dirigir immediatament al lloc i després d’entrevistar-se amb el servei de seguretat de la discoteca, van esbrinar que s’havia produït una discussió a l’interior del local, i que un jove havia resultat amb lesions de consideració. La víctima, un jove, tenia un tall sagnant en l’avantbraç esquerre, per la qual cosa els agents van sol·licitar servei sanitari. L’ambulància va traslladar al ferit a un hospital, on va necessitar deu punts d’aproximació al braç.

Finalment els agents, després de les comprovacions oportunes van detindre a l’agressor com a presumpte autor d’un delicte de lesions, que es trobava a l’interior del local.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat