Grezzi assenyala que en les negociacions s’abordarà la possibilitat d’unir seguretat i mobilitat

En la primera reunió per a abordar la reedició del pacte, que se celebrarà aquest dimarts o dimecres, "com sempre" el primer és pensar en el qual, fixant una sèrie de punts que s'impulsaran aquests quatre anys, després en el com, la part organitzativa, i finalment en el qui s'encarregarà de cada àrea

Jose Jordan

El regidor de Mobilitat Sostenible en funcions de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha apuntat que en les negociacions per a la reedició del Govern de la Nau s’abordarà la possibilitat de “conjuminar seguretat i mobilitat”, encara que ha assenyalat que encara “no hi ha res decidit”. “Hi ha una continuïtat de la gestió i ja veurem el que es fa”, ha indicat.

Grezzi, després d’entregar el reconeixement del consistori al geògraf Paco Tortoso amb motiu del Dia de la Bici, ha apuntat que aquesta possibilitat “ha de ser part de la negociació i es parlarà com tot”. No obstant això, ha aclarit: “no hi ha res decidit com tampoc hi ha res decidit en altres coses”.

Rovira  

Sobre aquest tema, ha insistit que ell es posa a “disposició del seu partit, Compromís, i de l’alcalde i del que es decidisca”. En qualsevol cas, ha apuntat que en la primera reunió per a abordar la reedició del pacte, que se celebrarà aquest dimarts o dimecres, “com sempre” el primer és pensar en el qual, fixant una sèrie de punts que s’impulsaran aquests quatre anys, després en el com, la part organitzativa, i finalment en el qui s’encarregarà de cada àrea.

PublicitatJuega Limpio Orihuela