Desmantellat un punt de venda d’haixix en el districte de Trànsits i detingudes cinc persones

En una 'caleta' en un dels cotxes els agents van localitzar els passaports de la parella i el seu fill i 3.900 euros

venta de hachís en el distrito de Tránsits
Actualitat Valenciana

Agents de la Policia Nacional han desmantellat un punt de venda de haixix en el districte de Trànsits de València i han detingut a cinc persones de 22 i 29 anys, d’origen espanyol i algerià, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Els agents han intervingut quasi un quilo de haixix, uns 5.500 euros i tres telèfons mòbils. En un dels cotxes els policies van localitzar una ‘caleta’ en el frontal del quadre de comandament en l’interior del qual hi havia una fonga de plàstic que contenia els passaports de dos dels detinguts i del seu fill menor, una cartilla bancària i 3.900 euros.

Les investigacions es van iniciar quan els policies van tindre coneixement de la possible existència d’un punt de venda de haixix en un domicili del districte de Trànsits de València.

Durant les investigacions, els agents van detindre a dos joves amb una peça de haixix amb un pes d’uns 48 grams, quan eixien precipitadament del citat domicili en el qual acabaven d’adquirir la substància.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar la identitat de l’habitant de l’habitatge, així com que en la venda de la substància estupefaent l’ajudaria un altre home que era el seu cunyat.

Els agents van esbrinar que els compradors pel que sembla contactaven via WhatsApp amb el venedor i una vegada arribaven al domicili cridaven al ‘telefonillo’ i després de donar el seu nom, este els obria i pujaven a l’habitatge, on es realitzava la compravenda.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van realitzar una entrada i registre en el domicili on van intervindre diners i uns 50 grams de haixix, i van detindre al principal sospitós. Seguidament van realitzar un registre en els tres cotxes, localitzant en un d’ells en una ‘caleta’ els passaports de l’ara detingut, la seua parella i el seu fill menor juntament amb 3.900 euros i una cartilla bancària, per la qual cosa van detindre també a la dona. L’endemà el cunyat va ser detingut.

Els detinguts, tres d’ells amb antecedents policials, dos han passat a disposició judicial, mentre la resta després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això foren requerits.

Publicitat