Detingut un home de 24 anys per intentar presumptament realitzar tocaments a dos menors

Els fets van tindre lloc a les 23 hores quan la patrulla va ser comissionada a la Sala del 092 perquè es dirigiren a la Central de Policia, ja que pel que sembla tenen a una persona que presumptament podia haver efectuat tocaments a unes menors

PublicitatAVL

La 4a Unitat del ‘Distrito de Abastos’ de la Policia Local de València va detindre el divendres a un home de 24 anys per intentar realitzar tocaments a dos menors. Els fets van tindre lloc a les 23 hores quan la patrulla va ser comissionada a la Sala del 092 perquè es dirigiren a la Central de Policia, ja que pel que sembla tenen a una persona que presumptament podia haver efectuat tocaments a unes menors.

Seguidament els agents es van entrevistar amb el pare i germà de les joves que va declarar haver rebut una trucada d’un conegut seu avisant-li que havia observat a una persona intentar realitzar tocaments a aquestes.

PublicitatRovira  

Posteriorment la patrulla va prendre declaració de les presumptes víctimes que van contar que un individu se’ls havia acostat i havia intentat tocar-les fins que una persona va arribar i va recriminar l’actitud del presumpte autor dels fets que es va donar a la fugida fins que va ser aconseguit l’altura de la central de la Policia Local. Aquest testimoni va corroborar tot el succeït. Finalment l’home va ser detingut i lloc a disposició judicial.