17:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

València homenatja al mestre Serrano i Maximilià Thous

Cada 18 de març al matí, els homenatges al poeta Maximiliano Thous i al músic José Serrano inicien els actes oficials de la jornada. Les Falleres Majors de València són les encarregades de presidir els actes, per això, Raquel Alario i Clara María Parell, acompanyades de les seues respectives Corts d’Honor, van acudir a retre homenatge en memòria dels autors de la lletra i la música de l’Himne de la Comunitat Valenciana.

A les 11, en l’encreuament dels carrers Sagunt i Maximiliano Thous, Raquel i Clara, acompanyades per Pere Fuset, Regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, van depositar una corona de llorer com a homenatge al poeta que va crear la lletra de l’Himne. Este homenatge compta tots els anys amb la col·laboració de la Falla Fray Pedro Vives – Bilbao – Maximiliano Thous, que patrocina la gran mascletà aèria que es dispara al finalitzar.

Després de l’homenatge a Maximiliano Thous, les Falleres Majors de València, es van desplaçar a l’Avinguda Regne de València, per a homenatjar el mestre José Serrano, compositor del nostre Himne, que va nàixer amb motiu de l’Exposició Regional Valenciana de 1909.

Últimas noticias

Contenido relacionado