Detingut un jove com a presumpte autor d’un intent d’homicidi a un compatriota a València

La víctima va rebre diverses punyalades en escàpula i estèrnum sent operat d'urgència per una perforació de pulmó

Uns agents de la Policia Nacional. EFE/Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 22 anys, d’origen colombià, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, després d’apunyalar a un altre en diverses parts del tòrax, perforant-li un pulmó, motiu pel qual va haver de ser intervingut d’urgència.

Els fets van ocórrer en la matinada del diumenge quan una patrulla policial va ser comissionada perquè acudiren a un carrer on pel que sembla havien apunyalat a un jove.

Immediatament van acudir al lloc i van localitzar a un grup de persones amb un jove, sense samarreta, que tenia diversos talls sagnants al braç dret a l’altura del muscle i tòrax, a l’altura de l’estèrnum i un tall en l’escàpula esquerra, per la qual cosa van sol·licitar immediatament assistència sanitària.

Els policies van esbrinar que el jove havia sigut agredit per un altre que sense mediar paraula se li havia acostat i propinat corts i burxades amb un ganivet de grans dimensions, fugint a continuació del lloc.

Els investigadors van esbrinar que la víctima i agressor haurien tingut una xicoteta discussió en un local unes hores abans.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós així com que aquest hauria obtingut el NIE amb una documentació que no era la seua.

Tres dies més tard el sospitós va acudir a dependències policials on després de les comprovacions oportunes va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d’homicidi en grau de temptativa i falsedat de document d’ús d’identitat.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Publicitat