jueves, 30 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

València i Castelló estan en avís de nivell taronja per tempestes i granís este diumenge

En concret, l'avís taronja és per precipitació que poden superar els 40 mm per hora amb probabilitat de granís.

La Comunitat Valenciana registrarà este diumenge ruixalls i tempestes localment fortes o molt fortes i amb granís, especialment en la meitat nord, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que manté actiu l’avís taronja per tempestes i granís a les províncies de Castelló i València.

En concret, l’avís taronja és per precipitació que poden superar els 40 mm per hora amb probabilitat de granís, i afecta a tota la província de Castelló i València, en aquest cas excepte l’interior sud, que al costat del litoral nord d’Alacant està en avís groc.

Així les coses, el cel estarà nuvolós o cobert amb ruixats i tempestes, excepte en el sud d’Alacant, on seran poc probables. Seran localment forts, i podrien ser puntualment molt forts i acompanyades de granís, especialment en la meitat nord; a més podrien ser persistents a l’interior de Castelló.

Les temperatures mínimes esperen pocs canvis però les màximes aniran en descens. Mentre que la ciutat d’Alacant aconseguirà els 30 graus, València i Castelló no superaran els 26 graus. En general, en la meitat nord les màximes es mantindran entre els 25 i 27 graus, encara que a Alacant rondaran els 30 graus.

Pel que fa al vent, a l’interior bufarà de component oest fluix a moderat; en el litoral, serà vent variable tendint a component este moderat a Castelló i València.

Últimas noticias

Contenido relacionado