Incautats més de 5.500 paquets de tabac en aquest mes de febrer en el port i aeroport de València

En altres actuacions realitzades en l'aeroport es va poder detectar l'entrada il·lícita de 1.500 paquets de tabac dins de l'equipatge de diversos passatgers

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar la comissió d’infraccions de contraban de tabac en el port de València, es va realitzar un registre de viatgers i vehicles del vaixell procedent d’Algèria, trobant-se en tres vehicles diferents multitud de paquets de tabac més de 4.000 camuflades en dobles fons.

Els passatgers de nacionalitat algeriana, d’edats compreses entre els 33 i 63 anys portaven amagades més de 4.000 paquets en el seu equipatge, que van ser interceptades per la Secció Fiscal del Port de València.

Per aquests fets es va procedir a aixecament Acta-Denúncia a aquesta persona, com a suposat autor d’una infracció molt greu a la Llei de contraban.

Durant un control de passatgers la Guàrdia Civil va detectar que els caragols que subjectaven els plàstics, seients i tapes d’una de les furgonetes, es trobava més nets que el propi vehicle, per la qual cosa va pensar que s’havien modificat per a desmuntar aquestes parts.

Després d’un minuciós registre dels vehicles, es detecten que les furgonetes porten a l’interior dels xassissos nombrosos paquets de tabac així com en dobles fons en la part davantera, que per a accedir a ells va ser necessari per part dels agents desmuntar per complet els seients davanters i la caixa de canvi.

Per tot això els agents van procedir a denunciar a tres homes de nacionalitat algeriana en el port com a presumptes autors d’una infracció molt greu a la Llei de Contraban
En altres actuacions realitzades per la Guàrdia Civil en l’aeroport de Manises es va poder detectar a dues persones que transportaven de manera il·lícita 1.500 paquets de tabac, procedint a estendre acta Denúncia per una infracció a la Llei de contraban.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància portuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aquesta manera poder eradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en el Port i Aeroport de València.

També destaquem la intervenció en un establiment hostaler de la localitat de Requena per part de la Guàrdia Civil de Sueca en concret de Patrulla de Fiscal i Davanteres, el passat 19 de febrer, 87 paquets de purs un total de 1.740 caliquenyos, el valor del qual ascendeix al voltant dels 900 euros en el mercat.

Publicitat